Liput, turvallisuus ja yhteystiedot

Liput

Tapahtumaan tulevia ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan 27.9.2018 mennessä sähköisesti www.kauhavanseurakunta.fi/ilmoittautumiset tai sähköpostitse miia.antila(at)evl.fi. Ilmoita lippujen määrä (koko päivä / päivä / ilta) sekä ryhmänvetäjän nimi ja puhelinnumero. Lisäksi ilmoita laskutusosoite, sillä ryhmälippujen osalta emme käsittele käteistä rahaa. Laskutamme seurakuntia jälkikäteen lipuista.

Suosittelemme varaamaan etukäteen myös ruokaliput. Ilmoitathan myös ruoka-allergiat. Ilmoittamalla ryhmän ja tarvittavat tiedot nopeutat lippuasiointia ja sisäänpääsyänne tapahtumaan. Toivomme, että ryhmänvetäjä hakee ryhmän rannekkeet ym. materiaalin tapahtuman ryhmälipunmyynnistä tullessanne tapahtumaan.

Päiväkonsertti 12€
Iltakonsertti 12 €
Lippupaketti 20 €
Ruoka 8 €

Isoskoulutuslaisille lippupaketti maksaa 10 € (+ruokailu). Tämä koskee vain ja ainoastaan uusia, tänä syksynä aloittavia isoskoulutuslaisia, jotka tulevat tapahtumaan srk-ryhmän mukana!

Lipunmyynti avautuu klo 12.30 ja iltakonserttia varten klo 19.15.
Areena tyhjennetään yleisöstä päiväkonsertin jälkeen.

 

Turvallisuus

Tapahtumassa on ilmainen, vartioimaton narikka. Konserttitilaan ei mennä takin kanssa. Vaihtoehtoisesti takin voi jättää myös autoon. Tapahtuma on päihteetön. SPR:n ensiapuryhmä päivystää tapahtumassa ja vastaa ensiavusta.

Tapahtumassa on ilmainen, vartioimaton narikka. Konserttitilaan ei mennä takin kanssa. Vaihtoehtoisesti takin voi jättää myös autoon. Tapahtuma on päihteetön. SPR:n ensiapuryhmä päivystää tapahtumassa ja vastaa ensiavusta. Varaudu turvatarkastuksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin turvatarkastukseen ja turvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Kahvio

Tapahtumapaikalla on kahvio, josta voi ostaa välipalaa. Kahviosta löydät suolaisia ja makeita välipaloja sekä virvokkeita. Tapahtumassa on myös RuskaGospel-tuotteiden myyntiä ja arpamyyntiä. Bändeillä on myös levynmyyntipöytiä. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee S-Marketin luona (etäisyys noin 2,7 km tapahtumapaikalta.)

LISÄTIEDOT

Maria Pirttinen p. 044-5502731,   maria.pirttinen(at)evl.fi
Eija Saarinen p. 040-3226558,     eija.saarinen(at)evl.fi
Anna-Maria Sironen p. 040-7514087,    anna-maria.sironen(at)evl.fi
Miia Antila p. 044-5416814,  miia.antila(at)evl.fi

www.facebook.com/ruskagospel
Instagram.com/ruskagospel 
www.ruskagospel.com

Suositut tekstit