Liput, kahvio, turvallisuus

LIPUT:
Tapahtumaan tulevia ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan 26.9.2019 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kauhavanseurakunta.fi/ilmoittautumiset. Ryhmälippujen osalta emme käsittele käteistä rahaa. Laskutamme seurakuntia jälkikäteen lipuista. Muutokset voi ilmoittaa paikan päällä lippupaketteja haettaessa. 

Suosittelemme varaamaan etukäteen myös ruokaliput. Muista ilmoittaa ruoka-allergiat. Ilmoittamalla ryhmän ja tarvittavat tiedot nopeutat lippuasiointia ja sisäänpääsyänne tapahtumaan. Toivomme, että ryhmänvetäjä hakee ryhmän rannekkeet ym. materiaalin tapahtuman ryhmälipunmyynnistä tullessanne tapahtumaan.
Ainoastaan ryhmäliput varataan etukäteen. Muut voivat ostaa lipun ovelta.


Lippupaketin hinta Areenan konsertteihin on 20 €, sisältäen molemmat konsertit, mutta ei ruokailua. Erikseen ostettuna päiväkonsertin hinta on 12 € ja iltakonsertin hinta 12 €. Ruokailu on 8€. Lipunmyynti avautuu klo 12.30 ja iltakonserttia varten klo 19.30. Areena tyhjennetään yleisöstä päiväkonsertin jälkeen.


KAHVIO:
Tapahtumapaikalla on kahvio, josta voi ostaa välipalaa. Kahviosta löydät suolaisia ja makeita välipaloja sekä virvokkeita. Tapahtumassa on myös RuskaGospel-tuotteiden myyntiä ja arpamyyntiä. Bändeillä on myös omien tuotteiden myyntiä. RuskaGospel-tuotteiden ostoon käy vain käteinen.


Lähin pankkiautomaatti sijaitsee S-Marketin luona (etäisyys noin 2,7 km tapahtumapaikalta.)TURVALLISUUS:
Tapahtumassa on ilmainen, vartioimaton narikka. Konserttitilaan ei mennä takin kanssa. Vaihtoehtoisesti takin voi jättää myös autoon. Tapahtuma on päihteetön. SPR:n ensiapuryhmä päivystää tapahtumassa ja vastaa ensiavusta. Areenalle voi ottaa mukaan 2 dl:n mehutetran ja oman tyhjän vesipullon, jota voi täyttää Areenalla . Varaudu turvatarkastuksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin turvatarkastukseen ja turvallisuuteen liittyvissä asioissa. 

Suositut tekstit