Ruskagospel 25.9.2021 - info ja ohjeet täältä!

Tämän syksyn RuskaGospel on jo aivan lähellä, nimittäin tapahtuma järjestetään lauantaina 25.9.2021. Koronatilanteen elämisen vuoksi olemme tehneet päätöksen, että tapahtuma toteutetaan striiminä Kauhavan seurakunnan Youtube-kanavan kautta. Paikan päälle emme ota yleisöä, vaan paikalla on ainoastaan tapahtuman tekijöitä ja striimauksen toteuttajia.


Lähetys alkaa klo 19 ja kestää on muutaman tunnin. Ohjelmassa on konsertteja, puheita ja historian havinaa sekä yllätyksiä. Esiintyjinä on kls., Park7, Juhani Tikkanen, Freesia, taikuri Miika Korkatti ja Juha Heinonen. Ohjelmassa on myös etäyhteyksien välityksellä seurapelejä. 


Mikäli seurakuntanne haluaa osallistua seurapeleihin, ilmoittakaa seurakuntanne pelaajien yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite ma 20.9. mennessä sähköpostilla eija.saarinen(at)evl.fi. Pelipaikkoja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti! Mukaan pääseville laitetaan viestiä ilmoittautumisen päätyttä.


RuskaGospelin teema on ”AIKA ON”. Toisin sanoen kaikella on aikansa. Pitkän pohdinnan jälkeen teimme vaikean päätöksen, että RuskaGospelin aika on tullut päätökseen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tänä vuonna vietetään viimeistä RuskaGospelia. 


Haluamme kiittää teitä jokaista, jotka ovat vuosien varrella ollut mukana matkassa tämän tapahtuman kanssa. Kiitokset kaikista mahtavista muistoista ja on ollut ilo järjestää tapahtumaa nuorilta nuorille! 


Ruskagospel 25.9.2021 - Esiintyjinä on kls., Park7, Juhani Tikkanen, Fresh., taikuri Miika Korkatti ja Juha Heinonen

Ohjelma striimataan Youtubeen Kauhavan seurakunta -kanavalle klo 19 alkaen


Suositut tekstit